Termeni și condiții

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.pscomputers.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

PSComputers.ro este administrat de firma S.C. Poly Szaki S.R.L., CUI. ro530120, J19/740/199,2 cu sediul social in Gheorgheni cart. Bucin Bl. 10, sc. E, ap. 79. PSComputers.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Sigla PS Computers este marca inregistrata.

Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru PSComputers.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe PSComputers.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. PSComputers.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin e-mail, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale. PSComputers.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul PSComputers.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa office@pscomputers.ro.

Modalitati de plata

 • numerar;
 • cu ordin de plata  catre POLY SZAKI SRL RO530120, Gheorgheni, Banca OTP, IBAN: RO50 OTPV 2600 0131 9510 RO01;
 • cu cardul online;
 • in rate la sediul nostru din Gheorgheni cart. Florilor bl.44, sc.B;
 • cu cardul la sediul nostru – Cardurile acceptate sunt VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Despre platile cu card

Sistemul de plata online este dezvoltat de catre Twispay si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile online efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod).

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizezi:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
 • Data expirararii cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul tau, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului tau. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Twispay. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

Modalitati de livrare

 • Posta Romana (in termen de 48-72 ore)
 • Sameday (in termen de 24-48 ore)
 • ridicarea din showroom-ul propriu (produsele vor fi rezervate maximum 3 zile din momentul confirmarii comenzii).

PSComputers.ro nu vinde in strainatate

Politica de anulare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur prin virament bancar sau prin mandat postal.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Retururi de produse

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:
Solicitarea de retur se face prin e-mail la office@pscomputers.ro, returnarea produsului se face direct la sediul PS Computers sau prin curierat rapid.

Schimbarea produselor cu display LCD ce prezinta pixeli inactivi

Pentru produsele cu display LCD incorporat (monitoare, notebookuri, televizoare, camere foto-video), PSComputers.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a solicita inlocuirea cu un alt produs, in situatia in care pentru produsul achizitionat numarul de pixeli inactivi este mai mare decat limita normei care le gasiti www.pscomputers.ro/garantietft.pdf . Solicitarea de schimbare trebuie facuta in maxim 24 de ore de la data achizitiei.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de PS Computers.

Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva,  ridicarea de la sediul PS Computers sau receptia la domiciliu prin curier – puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de PS Computers.

Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Service PS Computers daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie PS Computers.
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului.

NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Returnarea produselor resigilate

Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se accepta returul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului. Pentru aceasta categorie de produse contravaloarea se returneaza doar in urmatoarele conditii:

– produsul se defecteaza in perioada de garantie prevazuta;
– defectul nu poate fi remediat intr-un interval de 15 zile lucratoare;
– produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre PS Computers. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. In cazul certificatelor de garantie emise de PS Computers, trebuie sa trimiteti produsul la adresa firmei.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@pscomputers.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

In cazul produselor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre PS Computers, iar garantia nu acopera aceeasi perioada ca la un produs nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Harghita

Adresa: Miercurea-Ciuc, Piaţa Libertăţii nr. 5, cod 530140
Tel.: 0266/311.702
Fax: 0266/312.532

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului PSComputers.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul PSComputers.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor PSComputers.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Gheorgheni, jud. Harghita, Romania.

Dispozitii finale

PSComputers.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.pscomputers.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa office@pscomputers.ro.